Hier kun je verhalen en ervaringen lezen die ik toegestuurd krijg. Ook kun je inspiratie op doen, dat kan natuurlijk ook bij alle andere foto's die er op deze website te vinden zijn.

Voordat ik iets plaats, vraag ik uiteraard eerst toestemming.

Je mag ook zelf hieronder een reactie plaatsen, dat stel ik erg op prijs. A

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Marianne Jager
8 maanden geleden

Bo heeft al twee jaar achter elkaar het kinderfeestje van onze dochter verzorgd. De kinderen vonden het geweldig! Eerst het huisje bouwen en daarna een hoop snoep op tafel om het huisje te versieren. Na afloop hadden we een spectaculair dorp. Zeer vermakelijk en de kinderen nemen een prachtig huisje mee naar huis voor tijdens de feestdagen.

Corine Willinge Prins
8 maanden geleden

Wij hebben met ons personeelsuitje, allemaal juffen en meesters, koekhuisjes gemaakt. Vooraf moest er best wat geregeld worden met Bo. Maar dit alles ging heel fijn. Bo had een mooie lokatie geregeld, voor de nodige versnaperingen gezorgd en bracht gezelligheid met zich mee. Het werken aan de huisjes was leuk en echt nieuw voor ons. Bo hielp daar waar nodig was, gaf tips en ondertussen genoten én snoepten we van de huisjes. Of je nou jong of oud bent, dit is gaaf voor iedereen. Kaarsje in het huisje en thuis nagenieten. En op Bo kun je rekenen! Enthousiasme alom!

Jacqueline uit Nieuw Vennep
8 maanden geleden

Vandaag heerlijk met de huisjes aan de slag geweest. Zo gezellig, samen met mijn dochter.
Complimenten voor de aanlevering en het pakket, alles was perfect. We zijn lekker vroeg dit jaar maar de huisjes mogen best even blijven staan, gezellig met een kaarsje erin. Volgend jaar bestel ik ze zeker weer, misschien dan wel met een aantal anderen om samen een zondag middag cratief bezit te zijn. Dank!

Jacqueline heeft zelf voor snoepjes en strooisels gezorgd, daardoor zien haar huisjes er verrassend anders en ook echt superleuk uit! Wat ook grappig is, is dat zij eerst de losse onderdelen beplakt met snoepjes en strooisels en daarna het huisje in elkaar zet. Nooit aan gedacht!

Hieronder zie je de foto's die gemaakt zijn tijdens het personeelsuitje van Corine en haar collega's.